Marketing

Oglašavanje na TV Duga Plus prelazi granice naše zemlje, jer je naša televizija definisana kao jedina televizija srpske dijaspore i samim tim stekla status najgledanije srpske televizije i omiljenog programa u dijaspori, rasejanju i zemljama u okruženju.

Naš program se emituje 24 sata dnevno, svakog dana, sa određenim izmenama i dopunama za vreme verskih i državnih praznika. Emitovanje dnevnog dela programa je preodređeno za područje Srbije, to jeste, cele Evrope, a večernje za područje Severne Amerike i Australije.

Bez obzira da li želite da promovišete svoj proizvod ili da privučete neke od naših gledalaca u Vaš prodajni centar ili predstavništvo, s nama možete očekivati najbolje rezultate iz oblasti domaćeg i stranog (dijaspora) televizijskog marketinga. Dozvolite nam da budemo Vaš partner u biznisu i pouzdani saradnik u marketingu, koji če Vas sigurno odvesti do poslovnog uspeha!

Naša vrata su uvek širom otvorena za nove marketing saradnike ili agente, čije ideje mogu direktno uticati na naš marketinški razvoj kao i na sam program televizije.

Kontakt:

rtvduga@gmail.com