Home / Маркетинг

Маркетинг

Маркетинг представља основу за свако успешно пословање, а најпоузданије и најквалитетније средство за маркетинг је телевизија.  Рекламирање на телевизији у прву руку звучи скупо, али када се упореде односи трошкова маркетиншке кампање и постигнутих резултата, јасно се укаже ефикасност и економичност овог начина рекламирања. Оглашавање на ТВ Дуга САТ-у прелази границе наше земље, јер је наша телевизија дефинисана као једина телевизија српске дијаспоре и самим тим стекла статус најгледаније српске телевизије и омиљеног програма у дијаспори, расејању и земљама у окружењу.

Наш програм се емитује 24 сата дневно, сваког дана, са одређеним изменама и допунама за време верских и државних празника.  Емитовање дневног дела програма је преодређено за подручје Србије, то јесте, целе Европе, а вечерње за подручје Северне Америке и Аустралије. Програм се емитује из Београда, путем сателита Eutelsat W2, за Европу, а путем интернета (Balkaniyum) за цео свет. Од децембра 2009. године почели смо са емитовањем нашег програма и у Америци путем највећег сателитског провајдера (GlobeCast-World TV-a) у САД-у. У Србији се програм ТВ Дуга САТ-а гледа путем кабловских система, сателитских антена и Тотал ТВ-а.  Све је више страних каблера који нам упућују молбе да нас уврсте у своје кабловске понуде.

Без обзира да ли желите да промовишете свој производ или да привучете неке од наших гледалаца у Ваш продајни центар или представништво, с нама можете очекивати најбоље резултате иy области домаћег и страног (дијаспора) телевизијског маркетинга. Дозволите нам да будемо Ваш партнер у бизнису и поуздани сарадник у марјетингу, који че Вас сигурно одвести до пословног успеха!

Наша врата су увек широм отворена за нове маркетинг сараднике или агенте, чије идеје могу директно утицати на наш маркетиншки развој као и на сам програм телевизије.