Home / ХИТ НЕДЕЉЕ И МЕСЕЦА / Правилник избора хита године

Правилник избора хита године

Хит године има 12 предлога (победници хита месеца)

Хит месеца се бира сваког првог у наредном месецу за предходни месец. Хит недеље се бира суботом у 13х. Колико има недеља у месецу толико има предлога за тај месец. Хит дана се бира сваког радног дана од 11:00х до 11:45х.

Песма за хит дана може бити предложена од стране уредника емисије или од самих гласача који се сами јављају у емисији. У избор улазе све песме са подручја Српске народне музике осим певача који су усмено или писмено забранили да се њихове песме такмиче у хиту године. У хиту године могу се такмичити певачи и групе који су још актуелни.

Начин избора Хита Године
Гласање се врши само путем СМС-а у периоду пре одржавање концерта избора хита године и то за период који одреди Тв Дуга Плус. Да би гласање било регуларно потребно је да певач (учесник) има најмање 50 смс гласова. Уколико нема-немају, онда жири који одреди ТВ Дуга на дан концерта доноси одлуку о I, II и III месту на избору Хита Године. Састав комисије дир.Мелодија Рекордс, дир.Тв Дуга Плус и дир. Симона 2014 Доо (продукција која је организовала Хит дана, недеље, месеца и године за 2016.годину).
Организатор манифестације Хит Године биће сама Мелодија Рекордс а признања додељује Тв Дуга Плус и у име Мелодије Рекордс и Симона 2014 Д.О.О.

About majstor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *